TBC-test & Visum!

8 maart
2012

Vandaag ben ik samen met mijn moeder eerst naar Dordrecht gegaan om daar een TBC-test te laten doen. Dat willen de scholen in Japan namelijk graag. Wat het inhoud, is een hele goede vraag, maar laten we hopen dat als ik maandag terug ga dat ze zeggen dat alles goed is šŸ˜€

We hadden geluk dat we ruim op tijd (voor dat ze pas weer in de middag open gingen) bij de Japanse ambassade in Den Haag! De Nederlandse meneer die je binnenlaat enzo herkende mij van vorig jaar! Toen ik trouwens precies een jaar en 1 dag geleden mijn visum op haalde! Ik kwam ook nog 3 jongens van de OTC Hoge School Zuyd tegen (de school waar ik ook heen wil!) ze vonden het wel stoer dat ik 11 maanden ging haha!

Het ging trouwens niet helemaal vlekkeloos omdat wij de huisgegevens en schoolgegevens niet bij ons hadden! En het leek wel of ik Ć©cht in Japan was want het internet bereik was dramatisch. Uiteindelijk alles gelukt, voor de middag mijn visumpapieren ingeleverd! Daarna even lekker lunchen vlakbij het vredespaleis, heerlijk zonnetje en om twee uur terug naar de ambassade om mijn visum op te halen! Hij is heel mooi licht blauw met shiny roze bloemetjes šŸ˜€ nu heb ik er twee! haha

Het is nog maar 11 dagen en het gaat toch wel erg snel! Ik heb er ontzettend veel zin in, al voel ik wel meer spanning dan vorig jaar! šŸ˜›

Dit bericht is geplaatst in Voorbereiding met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *