Park met Kanji

9 augustus
2012

Ik zou vandaag eigenlijk met Yuhei en Wakana gaan bowlen, maar omdat mijn gastouders zeiden dat er familie zou komen heb ik het verzet naar de volgende dag. Uiteindelijk zeiden ze dat ik mocht doen wat ik wilde en had ik een vrije dag! Fijn.

Kanji vroeg of ik iets te doen had en heb toen met hem afgesproken. Ik mocht geen hakken dragen en we gingen ver fietsen! Hij wilde niet zeggen waar we heen gingen dus ik heb hem maar gevolgd. Het was best ver en we gingen de berg op fietsen. Ik heb niks tegen fietsen, maar een berg op fietsen zonder versnellingen is niet mijn ding! Ik wilde mij niet laten kennen en heb het toch half gedaan, tot ik niet meer kon! De rest hebben we gelopen. We gingen naar een park (旭山記念公園) in de bergen! Toen we eindelijk op de top waren hadden we uitzicht over een groot deel van Sapporo en het was echt prachtig! Het was ook geweldig weer en we hebben helemaal zitten genieten van het mooie uitzicht.

Japanners vluchten echt naar parken om even bij te komen van het drukke leven in de stad.

Terug naar huis ging een stuk sneller!

Dit bericht is geplaatst in Sapporo. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *