Shoppen met Nao!

17 september
2012

Vandaag heb ik afgesproken met Nao, een meisje dat vorig jaar op Yamanote zat. Ik had haar aan het begin van mijn uitwisseling al ontmoet toen ik met een aantal Rotary studenten en japanners naar de karaoke was gegaan. Ik kon toen nauwelijks Japans praten en daarna heb ik eigenlijk niet zoveel meer met haar gepraat.

Tot een tijdje geleden toen ik aan de praat kwam via Facebook omdat haar vriendje, de Nieuw-Zeelander die rugby speelt, het uit had gemaakt. Ze hadden al 8 maanden en ik vond het zo zielig voor haar omdat ik verhalen had gehoord. We zijn toen beetje gaan praten en hebben toen afgesproken om wat leuks te gaan doen voor afleiding!

Toen ik aan het wachten was voor de metro vlakbij mijn huis kwam ik ineens Dylan tegen! Die jongen die ook helpt in de Engels-spreken-club. We waren allebei net zo verbaast om elkaar te zien en Dylan benadrukte nog even dat dit ZIJN station was. We gingen allebei naar zelfde station toe dus het was wel gezellig in de metro. Gelukkig waren er geen Yamanote’s want het leek alsof we een koppel waren!

Toen Nao ook kwam gingen we naar winkels kijken in Odori maar gingen al snel naar Sapporo station omdat daar leukere winkels zijn. Onderweg zijn we gestopt bij een ijssalon, waar ik eerder ook met Wakana ijs heb gegeten. Ik had dit keer iets anders, chocola met karamel! Zo lekker! We hebben echt meer dan een uur zitten praten over van alles en nog wat. Kanji en haar (nu ex-)vriendje zitten in dezelfde dorm dus ze lenen elkaar heel vaak kleding, petjes en schoenen. Iedere keer als Nao dacht dat Jordyn iets nieuws had dan was het van Kanji. En dat heb ik ook elke keer met Kanji! We zijn dus tot de conclusie gekomen dat zij een (soort van) relatie moeten hebben naast ons!

In de middag hebben we heel lekkere spagetti op! En het was echt, heel, heel erg lekker! Daarna zijn we nog gaan shoppen. We hebben echt een HELE andere stijl, maar het was wel leuk. Ik heb 2 paar sokken gekocht en verder niks. We hebben nog purikura genomen, zoals altijd! Daarna kwamen we erachter dat we geen (cash)geld meer hadden… Ik ben toen op de soort van OV kaart van Nao terug gegaan naar Kotoni!

Thuis gekomen ontdekte dat ik nog hoop cash geld in een doosje had gestopt. Beetje jammer maar goed, heb leuke dag gehad! Het was echt een top weekend plus dagje vakantie!

Dit bericht is geplaatst in Eten, Sapporo, Vakantie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *