Mijn eerste bericht

21 januari
2011

Omdat dit mijn eerste post is zal ik uitleggen wat ik de afgelopen maanden heb meegemaakt

Wat heb ik de laatste tijd beleefd?

Het begon.. rond.. mei 2010? Mijn examens zaten erop en nu wachten op de uitslag. Ik moest voor alles 7 staan want anders kon ik niet naar HAVO. Voor ik de uitslag had moest ik op ‘intake gesprek’ voor de HAVO.  Mijn plan was om in HAVO4 naar Japan te gaan maar ik wist niet of school het wel zo leuk zou vinden dus zeiden we er maar niks over.

Uitslag, 7ens! En ik mocht naar de HAVO. Daarna heb ik mij ingeschreven voor uitwisseling naar Japan. Een hoooop brieven en gedoe en wachten op acceptatie. Uiteindelijk geaccepteerd maar toen moesten er brieven ondertekend worden door school. Dus toch maar tegen school verteld die het… Super leuk vond! o_o Yep, we waren geshockeerd maar zeker een opluchting. Een poos later kwamen ze van de YFU voor huis-bezoek. Ik was wel zenuwachtig want stel ik mocht niet gaan! Gesprek ging super goed en het was eigenlijk helemaal niet zo’n drama.

19 December was de Kandidatendag voor winter ? studenten en zou ik mijn mede-studenten ontmoeten. Maar door de sneeuw konden we niet komen. 🙁 Omdat ik toch wel nieuwsgierig was met wie ik dan ging heb ik de emails gevraagd en gingen alvast beetje ‘kletsen’. Ik ga samen met Zie en Daniel.

We vertrekken maandag 14 maart om 10.45 naar Parijs. Vanaf Parijs vertekken we om 12.00 naar Tokyo. met zo’n groot dubbeldeks vliegtuig :DD!!!

Binnenkort visum halen en dan … aftellen ! En even heel hard Japans leren 😛

Ik weet mijn gastfamilie nog niet, dus dat is nog even afwachten. Wanneer ik het weet zal ik het bijwerken 😀

.. en dat was het zo wel beetje in het kort 🙂

Byeee ! ( ´∀`)

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *