Gastgezin, Plaats & School!

27 februari
2012

Gastgezin, Plaats en School!

Toen ik in Oostenrijk was kreeg ik een mailtje van de AFS met mijn plaatsinggegevens! Ein-de-lijk! Het duurde zoals we verwachtte lang.
Vele van jullie zullen wel afvragen waarom ik niet naar het eerste gezin ga, dat komt omdat  ik ben geswitcht van organisatie! Maar ik heb nog steeds heel leuk contact met die mensen!

Ik ga dit jaar naar de stad Sapporo in de prefectuur Hokkaido, helemaal in het Noorden van Japan! Ik had het niet verwacht en weet vrij weinig van Hokkaido, maar als ik Japanners vertel dat ik daar heen gaan zeggen ze allemaal dat het daar HEEL mooi is en dat ze jaloers zijn! Dus dat komt wel goed! 😀
Ik ga naar een tijdelijk gezin waar ik eigenlijk nog niks over weet, behalve de familienaam en adres. De reden waarom ik een tijdelijk gezin heb weet ik niet, maar het komt vaak voor bij uitwisseling studenten!
Omdat ik ook geen email adres had heb ik ze van de week een brief gestuurd en ik hoop dat ze mij een mailtje sturen! Misschien wel met foto’s 😀 Ik ben heel erg benieuwd!

Ik heb ook gegevens van de school! Ik ga naar Yamanote Senior High School. Het is co-educational school dus zijn er meisjes en jongens! Als het goed is, wordt dit mijn uniform! Ik heb een zomer en winter uniform. Ik vind mijn uniform echt leuk haha! Hoef ik niet meer na te denken wat ik aan moet doen s’ochtends 😀
Je zult het niet geloven, maar ik heb heel veel zin om naar school te gaan in Japan 😀

Nu nog mijn visum halen en de dagen aftellen!

Dit bericht is geplaatst in Voorbereiding met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

3 reacties op Gastgezin, Plaats & School!

 1. Toon en Pauline schreef:

  Hoi Michelle,
  wat fijn dat je nu weet waar je naar toe gaat. Ik heb even wat opgezocht over Sapporo, weet ik ook niets van behalve dan de Olympische spelen lang geleden. Ik denk dat het een geweldige stad is. Ook erg groot en volgende winter maak je daar het ijssculpturen festival mee, ziet er indrukwekkend uit op de foto’s. Inderdaad weer een probleem minder nu je een schooluniform aan moet, ziet er ook wel leuk uit hoor.
  Jammer dat je nog niet kunt mailen met je familie, weet je al of er leeftijdgenoten in het gezin zijn? Groeten Toon en Pauline.

 2. hans schaaf schreef:

  hallo michelle

  kan je van de winter lekker skiën in sapporo, en het pakje ziet er ook niet verkeerd uit,
  je kan natuurlijk niet wachten om weg te gaan, maar voordat je weggaat zien we je natuurlijk nog ( komt er nog een vertrek party ???? ) groetjes de buren

  • Michelle schreef:

   Haha misschien ga ik daar wel skieen ja! Ik stuur dan wel foto’s 😀 misschien gaat Djordy er ook nog een keer heen!
   Ik denk volgende week zondag eventjes, maar niet heel bijzonder 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *