Officieel geaccepteerd!

20 januari
2016

meijiBij deze wil ik meedelen dat ik ‘officieel’ geaccepteerd ben door de Meiji Universiteit!

De brief (入学許可書) is meer een formaliteit want ik ging er wel vanuit dat ik geaccepteerd was.

Verder heb ik niet veel te melden behalve dat ik over 18 dagen in het vliegtuig zit! En een nieuwe kofferset heb aangeschaft die jullie binnenkort wel voorbij zien komen op mijn blog. Ik besef nog niet dat ik over 18 dagen al ga.. Maar misschien komt dat omdat ik nog druk de laatste verslagen aan het afmaken ben en volgende week tentamens heb.

Dit bericht is geplaatst in Meiji Universiteit, Trade Management gericht op Azië, Voorbereiding met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *