Vertrekdatum is bekend!

16 januari
2012

Vandaag kreeg ik een mail met de vertrekdatum naar Japan! Ik ga samen met Amber, mijn landgenoot die ook een jaar naar Japan gaat! We vertrekken dinsdag 20 maart en vliegen om 13.55 naar Hong Kong. Daar moeten we overstappen zonder begeleiding van AFS of iemand anders…. Er stond bij dat we een uur de tijd hadden om onze nieuwe gate te zoeken dus ik ben benieuwd hoe dat af gaat lopen!
Onze reis zal ongeveer 15 uur (zonder vertraging) duren dus ik zal wel lekker veel slapen.

In Hong Kong vertrekken we 7.50 (Lokale tijd Hong Kong) naar Tokyo! Daar zullen we de eerste week/paar dagen een introductie krijgen met taallessen en survivalinstructies.

Mijn gastgezin is nog niet bekend maar ik denk dat ik dat binnenkort wel te horen krijg! Dat hoop ik.

Zaterdag 7 januari 2012 heb ik mijn eerste eigen camera gekocht! De Canon EOS 1100D. Ik heb er een 50mm lens bij genomen en mag een lens van mijn broer meenemen! Ik wil graag mooie foto’s maken en deze camera biedt meer mogelijkheden dan een digitale compact camera!

Op dit moment zit ik midden in mijn tentamenweek en heb ik nog 2 toetsen te gaan!

En.. 27 januari 2012 ga ik stoppen bij V&D zodat ik mij alvast beetje kan concentreren op Japan en nog leuke dingen in het weekend kan doen met familie en vrienden!

Zodra ik weer nieuwe informatie te horen krijg, ik hoop over mijn gastfamilie, school en plaats natuurlijk, zal ik mijn blog weer updaten!

Dit bericht is geplaatst in Voorbereiding met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Vertrekdatum is bekend!

 1. Kim Luking schreef:

  Dan kan ik je misschien nog net zien voordat ik jarig ben (11e) 😀
  Echt super leuk, moeten we echt even afspreken om afscheid te nemen <3

  x

  • Michelle schreef:

   Jaa! Dan kom ik zeker langs! 😀
   Dat ook! en we moeten SMTown nog een keer zien bij mij thuis! 😛 I’m so sure u r going crazyyy :DD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *