Oriëntatie in Tokyo (Update! + foto’s!)

22 maart
2012

22.03.2012

Vandaag (donderdag) hebben we een hele hoop informatie gekregen over wat we wel en niet moesten doen en regels zus en zo. De AFS vrijwilligers, Marina & Machiko, waren heel leuk! Zij waren de sensei (leraar) van onze groep, mensen uit Duitsland, Tsjechie, Amerika. We gingen ook nog wat ice-break spelletjes doen, en heb weer hele hoop mensen leren kennen! (Thailand, Korea, Indonesie)

In de avond (de laatste van de orientatie in Tokyo) hadden we een Talent Show, maar omdat ik niet zoveel talent heb, heb ik toegekeken. Er waren heel veel mensen van dezelfde landen, het was heel leuk om allemaal te zien! De AFS vrijwilligers hadden ook nog een Japanse dans voor ons opgetreden (video komt nog!) en laten zien hoe je je bed op moest vouwen? die punt daar die punt zo, en als je het fout deed, moest je weer overnieuw beginnen! Best wel droog, ze denken echt dat we uit een ei komen!
Het was verder heel gezellig en ik heb heel veel nieuwe mensen leren kennen! Er waren ongeveer 70 of meer studenten uit de hele wereld in de Tokyo oriëntatie. Marina en Machiko moesten zelfs huilen omdat we weg gingen! Ik kreeg ook nog hele lieve brief en soort diploma?! 😀

Dit bericht is geplaatst in AFS bijeenkomst met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Oriëntatie in Tokyo (Update! + foto’s!)

  1. Kim schreef:

    NOUUUUU IK WIL WEL DE FOTO’S ZIEN HOOR!
    Gelukkig heb je het naar je zin <3
    Neem een lekkere koreaan voor me mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *