Met Wakana naar de film

25 augustus
2012

Zaterdag ben ik samen met Wakana naar de film geweest. Dat is dat meisje wat ik had ontmoet bij het Yosakoi festival. Omdat Fumiya nu in China is en Yuhei in Nieuw Zeeland had ik beloofd met haar af te spreken zodat ze niet zo alleen zou zijn.

We hadden om 10 uur afgesproken in Sapporo station en ik was vrij laat. Maar Wakana kwam 30 minuten niet opdagen dus ik dacht dat er misschien iets gebeurd was. Ze had blijkbaar haar trein gemist en naar mijn Japanse mobiel gesmst die ik bijna niet gebruik nu ik internet op mijn iPhone heb. Toen ze kwam zijn we meteen tickets voor de film wezen kopen, The Avengers!

Na het kopen van de kaartjes hadden we nog hoop tijd over, we zouden eerst naar karaoke gaan maar hebben dat veranderd in shoppen! Ze wilde namelijk een cadeau kopen voor haar vriendje zijn verjaardag. Onderweg van Sapporo station naar Odori hebben we super lekker ijs gegeten! Ze hebben hier echt de raarste smaken. Ik had aardbei gemixt met banaan en lemon genomen! Daar hou ik toch meest van! Verder naar Odori werd ik ineens van rechts aangevallen door.. SATO-SAN! De gastmoeder van Tyler, die naast mijn eerste gastgezin woonde. Haar dochter had een dans wedstrijd en ze was helemaal bezorgd hoe het nu met mij was en of alles goed ging. Ik was ook nogal geshockeerd. Ik heb dat tegenwoordig best vaak dat mensen mij op straat ineens aanspreken. Van 30 % weet ik niet eens wie het is maar lach ik maar gewoon. Vaak zijn het Yamanote studenten die heel veel makeup dragen en hun praat bruin spuiten, totaal onherkenbaar dus.

Na het kopen van het cadeautje in Odori hebben we nog langs winkels gekeken voor leuke kleren. Terug in Sapporo station heb ik een tas gekocht die ik een tijdje geleden al gezien had. Gelukkig was hij er nog! Hij is bruin met goud en strikjes, heel lief! Ik heb ook nog nieuwe oordopjes gekocht omdat mijn precious senheissers het hadden begeven! Ik heb nu felgroene van Sony! Ze zijn niet zo goed als Sennheiser, maar dat verkopen ze hier niet dus ik moet het er maar mee doen!

Wakana en ik hebben ook nog Starbucks gedronken en zijn daarna naar de film gegaan. Gelukkig hadden we al tickets gekocht want 10 minuten voor de voorstelling stond er een rij van hier tot.. Amsterdam! Terwijl ze 10 kassa’s open hadden! We gingen de film in 3D kijken. Het was echt een super gave film! Mocht je hem nog niet gezien hebben, zeker de moeite waard!

Na de film moest Wakana werken en ging ik terug naar huis! Het was echt super gezellig en ik kan niet wachten om ze weer te zien!

Dit bericht is geplaatst in Dagtrip, Sapporo. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Met Wakana naar de film

  1. Dagmar schreef:

    Hoi Lieverd,
    Het was even stil op je blog, gelukkig kan ik je weer volgen.
    dikke kus knuffel Dagmar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *