English conversation club!

6 september
2012

1 keer in de twee weken help ik bij de Engels-spreken-club. Het is officieel geen club maar er zijn wel mensen die het heel leuk vinden. Ik wilde eerst niet doen maar omdat ik de enige niet-sport uitwisseling student ben die Engels spreekt heb ik mij toch maar opgeofferd. Dylan, een oud Yamanote-uitwisseling student helpt ook. Hij is na twee jaar terug in Sapporo om een baan te zoeken, maar hij wilde graag helpen. We doen allerlei spelletjes en rollenspellen. Het heeft weinig inhoud omdat de Japanners eigen geen Engels spreken maar het is wel grappig. Er was dit keer ook een jongen uit derdejaar, hij was net een week terug van zijn uitwisseling in Australië. Hij spreekt dus goed Engels maar hij wil geen Engels praten omdat hij denkt dat hij nog niet goed genoeg is. Na de club over was, uurtje maar, gingen we naar Kotoni station lopen waar we met zijn alleen purikura hebben genomen. Er zijn officieel meer mensen in de club, maar we hebben maar met paar purikura genomen.

Dit bericht is geplaatst in Club, School. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *