Op vliegveld in Sapporo

30 januari
2013

Op 30 januari moest de Sapporo groep al naar Tokyo vliegen in verband met mogelijk sneeuw hinder. Onze vlucht was om 10 uur in de ochtend vanaf Chitose Vliegveld.

In de ochtend gingen we eerst Keito wegbrengen naar school. Ik gaf haar een knuffel waarna ze snel (waarschijnlijk huilend) wegrende omdat ze niet wilde dat ik naar huis ging.
We moesten om 9 uur op het vliegveld (Haneda) zijn en het was al best laat waardoor mijn gastvader Shoe keihard heeft lopen racen. Aangekomen op vliegveld zagen we snel de AFS mensen en Kanji was er ook! Hij wilde in eerste instantie niet komen omdat hij niet wilde huilen, maar hij was toch gekomen! Ook mijn lerares die mij Japanse les gaf was er. En pas laat kwam Honda-san ook! We hebben tijdje staan praten en foto’s gemaakt. Het was helemaal niet zo droevig. Het ging allemaal redelijk snel. Ik kreeg nog een cadeautje van Kanji. Een heel mooi fotoboek met allemaal foto’s wat we de afgelopen maand hadden gedaan. En een lieve brief.

Toen we echt door de douane moesten, moest Noriko, mijn gastmoeder een beetje huilen, waardoor ik ook beetje tranen kreeg en vooral toen ik Kanji een knuffel gaf moest ik een beetje huilen. Maar voor de rest niet zo zielig allemaal.

We hadden nog 15 minuten om in vliegtuig te stappen. Ik zat met Noah en Tyler. En voor ons zaten Eden, Emma en Erika. Museon zat heel ergens anders maar kon uiteindelijk toch vlakbij ons zitten!

Het ging allemaal zo snel!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *