Gastgezin!

28 februari
2011

Ein-de-lijk heb ik iets gehoord over mijn gastgezin! Het duurde lang maar zoals ze zeiden ‘het komt wel goed’.

Vanochtend werd ik uit de klas gehaald door de gevreesde man die over de absenten gaat. Ik zei nog tegen een klasgenoot “Ik hoop niet dat ik het ben” .. “Michelle“.
Lopend naar de deur begon ik elke mogelijke situaties te verzinnen wat ik had gedaan tot hij zei dat mijn moeder had gebeld. Eerst dacht ik dat er iets ernstigs was.. Gelukkig was dat niet zo! Hij zei dat ik mijn moeder moest terugbellen “eh.. ja iets over Japan?!”. Ik wist niet hoe snel ik mijn moeder moest bellen. Ja! Ik had eindelijk ook mijn gastgezin 😀

Ik ging snel mijn mail checken wat er allemaal in stond. Er stond nog niet veel in, maar in ieder geval de belangrijkste dingen. Familie, school en plaats.

Ik ga bij mijn gastouders, gastzus (18) en oma in Chiba wonen. (zie kaart) Ik heb ook nog een gastbroer (22) maar die woont niet meer thuis. Het is overigens normaal dat grootouders bij het gezin wonen. Alleen heb ik niet zoveel ervaring met oudere mensen maar dat zal wel goed komen. Hoop ik.. 😛

Ik ga naar Chiba Meitoku High School. 😀 Het is een priveschool met.. uniform! (hah.. dream come true *o*)
Binnenkort krijg ik meer te horen. Dit is alles wat ik weet tot nu toe, als ik meer weet laat ik het weten!

Afgelopen week ben ik nog met mijn ouders en broer naar Oosterijk geweest.
Mooi weer! & Lekker geskied. 🙂
Woensdag is mijn laatste schooldag! Daarna nog lekker 4 daagjes met mijn oom en tante en nichtje naar Spanje. En dan word het echt spannend..

Let’s count down! 😀

Dit bericht is geplaatst in Voorbereiding met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *