Spanje.. Den Haag.. Visum.. Ziek.. Mail! ..DRUK

11 maart
2011

Van donderdag (3-3) tot zondag (6-3) ben ik met mijn oom, tante en nichtje naar Spanje, Valencia geweest! Het was super gezellig. In de stad rond geneusd, naar het (grootste) oceanium (van Europa) geweest. Pinguins gevoert ( đŸ˜› …. no comment ), Dolfijnen show en nog veeel meer! We zijn nog gaan shoppen! en heel veel gegeten…

En daar ging het waarschijnlijk mis de laatste dag.. want toen ben ik nogal ziek geworden en overgeven en ja.. niet leuk, niet leuk.

Maandag ben ik samen met mama naar de Japanse ambassade geweest in Den Haag. Omdat we in de file stonden voor de Brienenoord brug waren we te laat voor de ochtend (ambassade is ‘opgedeeld’ in ochtend en middag) dus moesten we in de middag. Als er geen file was geweest hadden we het maandag middag nog kunnen ophalen maar helaas! We zijn de volgende dag terug gegaan en heb ik uiteindelijk mijn visum!

Dit is mijn laatste week dus ik ben vrij… druk.. Nog de laatste dingen shoppen, regelen etc…

Deze week heb ik ook een mail gehad van mijn gastzus! Ze heet Minori en vertelde dat ze het leuk vind dat ik kom. Ze stuurde ook foto’s van haar familie! đŸ˜€ Ik ben heel erg benieuwd en heb heel erg zin in. đŸ˜€

Nu mijn laatste dingetjes nog doen!

Dit bericht is geplaatst in Voorbereiding met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *