Meer info over mijn gastgezin!

12 maart
2012

Vandaag kreeg ik een mailtje met extra informatie over mijn (tijdelijke) gastgezin! Ik mag helaas geen foto’s erop zetten vanwege privacy, maar misschien als ik met hun op de foto sta dat het wel mag!

Ik heb een vader, moeder en 2 zusjes! Ik heb altijd een grote zus willen zijn dus ik vind het echt helemaal geweldig! De ouders zijn allebei nog heel jong, 36! en de zusjes 7 en 9! Het is de eerste keer dat ze een uitwisseling student in huis nemen dus ik hoop dat het heel leuk wordt en dat ik er 11 maanden kan blijven đŸ˜€

Ze houden van skieen, kamperen, tuinieren, piano, viool, kalligrafie, tekenen en nog veeel meer! We hebben super veel dingen gemeen dus ik kijk er heel erg naar uit đŸ˜€

Ik heb ook meer informatie over de school. Het is een prive school! Op elke Japanse school kun je ook binnen school ‘clubs‘ kiezen, zoals koken, schilderen, voetbal, muziek, judo, zwemmen, basketbal, rugby, tennis, badminton, thee ceremonie en nog een hele hoop!
De school heeft ongeveer 900 leerlingen, waarvan 300 meisjes en 600 jongens.
(Ik had echt zo’n Ashiya Mizuki situatie in mijn hoofd toen ik het hoorde, voor de Hanakimi kenners đŸ˜› hahah)

Dit bericht is geplaatst in Voorbereiding met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Meer info over mijn gastgezin!

  1. Bren schreef:

    Ahh ik was op zoek naar exchanges naar Japan en vond jouw blog!
    Veel plezier! Ben erg jaloers! xD

  2. NadiaMooij schreef:

    Klinkt goed! Heel veel plezier!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *