Vakantie & dierentuin met Engels club!

23 juli
2012

Vandaag ben ik samen met Rachael en 3 meiden van de Engels-spreken-club van school naar de dierentuin geweest. Het was vandaag de laatste dag voor de zomervakantie!
Het was eigenlijk een soort afscheidsdingetje voor Rachael die de 12e van augustus al weg gaat.

Op school wachtte ik op Rachael in mijn normale kleren. En er waren nog wel een aantal mensen van school en ook rugby en track-en-field jongens, en die waren nogal.. verbaast om mij te zien in normale kleren met beetje makeup! Ze bleven staren tot ze voorbij kwamen.

We gingen eerst curry soep eten in 1 van de beste curry soep restaurants van Sapporo! Ik hou niet heel erg van spicy eten maar ik wen er nu steeds beter aan! Ik neem nog steeds level 1 omdat ik daar al een loopneus van krijg. We kregen deze maaltijd (van maar 10 euro) van onze Engels lerares!

Daarna gingen we naar de dierentuin in Maruyama. Ik was al eerder naar deze dierentuin gegaan met mijn vorige gastmoeder. Maar het was nog steeds leuk! Dit keer geen purikura! Nee we waren helemaal op van de grote schoonmaak eerder die ochtend. Het was trouwens ook de laatste dag van school! Ik heb zomervakantie tot de 26e geloof ik!

Dit bericht is geplaatst in Dagtrip, School. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *