Bowlen met Yuhei en Wakana!

10 augustus
2012

Vandaag ben ik samen met Yuhei en Wakana gaan bowlen. Via een vriendin van Rachael had ik ze ontmoet bij het Yosakoi Festival in juni. Zij zitten allebei op dezelfde universiteit en spreken goed Engels! Ik wilde al eerder met ze afspreken, maar het kwam er steeds niet van dus eindelijk keertje wel!

Je zou denken omdat ze Engels kunnen spreken dat we alleen in Engels hebben gesproken maar in tegen deel! Ze waren helemaal overdonderd over hoe goed mijn Japans was geworden sinds de vorige keer dat ze mij hadden ontmoet. Soms hadden we wat Engelse woordjes er doorheen gemixt omdat ik die niet wist in het Japans. Dat is wel handig moet ik zeggen. Mocht ik niet weten hoe ik iets moet zeggen in Japans tegen Kanji bijvoorbeeld, dan heb ik gewoon pech! Wel uitdaging natuurlijk šŸ˜‰

We spraken af op Sapporo eki waar ik meteen verwelkomt werd door een hele blije Yuhei! We gingen vlakbij Sapporo eki naar een giga groot bowling centrum. Er waren 34 banen en wij hadden de laatste! Ik kan mij niet eens meer herinneren wanneer ik voor het laatst had gebowld en dat was dan ook te zien in mijn scores.

Gelukkig heb ik niet ALLES mis gegooid en had ik zelfs twee keer een spare! Yuhei daarentegen gooide de ene strike na de andere, het was echt bizar! Wakana was.. goed haha beter dan mij! Wakana is echt een super lief schattig meisje!

Na het bowlen gingen Wakana en Yuhei mij helpen met een cadeau kopen voor Kanji, zijn verjaardag is namelijk morgenā€¦ en zonder hun had ik best wel iets kunnen kopen maar ik vond het wel lastig, vooral omdat verjaardagen in Japan niet Ć©cht gevierd worden. Uiteindelijk heb ik een heel mooi fotoboek gekocht, met 100 bladzijdes dus we moeten nog wel even wat fotoā€™s nemen! En ik had een luchtje gekocht, niet dat hij slecht ruikt, nee integendeel, maar lekker luchtje is altijd goed!

We hadden ook nog geweldig lekkere wafel met ijs op! Het was heel gezellig en we hebben al afgesproken om weer keer wat leuks te doen! Maar dan als Fumiya erbij is, die had ik op met Yosakoi ontmoet en die is nu uitwisseling student in China voor 3 weken!

In de avond heb ik nog een heeeeeeeeeeele lieve brief geschreven voor Kanji, heel erg cheesy. Verder heb ik nog een (eerder gekochte) verjaardagskaart gedecoreerd! En nu maar afwachten wat hij er van vind!

Dit bericht is geplaatst in Sapporo. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *