Round 1 met Wakana, Yuhei en Fumiya

16 september
2012

Ik zou vandaag eigenlijk een rugby game met de meiden spelen maar je moest vervoer allemaal zelf regelen en aangezien dat niet makkelijk is zonder auto ging dat hem niet worden. Ik was eerder de week ook gevraagd door Yuhei of ik samen met Wakana en Fumiya iets leuks wilden doen. Dat leek mij dus een beter plan!
Yuhei is namelijk terug uit Nieuw-Zeeland waar hij 3 weken een uitwisseling heeft gedaan en Fumiya is terug uit China! Dus clubje weer compleet. Heb allemaal chinees moeten onthouden van Fumiya. Hij is helemaal gek van Kanji (karakters) en kan er gigantisch veel schrijven, hij heeft ook een eigen website het is veel oude kanji die niet meer gebruikt wordt, maar hij kan alles schrijven wat op zijn website staat! (Voor mensen die Japans leren leuk om een kijkje te nemen!)

We hadden om tien uur afgesproken waar Yuhei al stond te wachten. Vrij snel kwam Fumiya maar Wakana.. we kregen smsje dat ze beetje laat was! As usual, schreven we terug.

We namen de metro die we helemaal uit moesten zitten. We gingen namelijk naar Round 1! Dat is een giga speelhal van 5 verdiepingen waar je kan honkballen, tennissen, volley- basket- voetballen, machine spelletjes kan doen, rollerskaten, biljard, karaoke en wat niet! Het was heel gaaf en heel vermoeiend. Ik heb ontzettend gelachen omdat het echt (te) gekke mensen zijn! We deden heel veel 2 tegen 2 spelletjes waar we allemaal leuke vreugdedansjes deden en heel erg gelachen hebben!

We zijn na Round 1 naar een karaokebar gegaan vlakbij Sapporo station. Want in Round 1 moest je apart betalen en dat was duur vandaar. Ik heb lekker frietjes op als snack! En dat eet ik niet vaak nee, maar als ik het eet, dan ben ik even in de hemel.

We hebben een hoop liedjes gezongen en het was super gezellig. Karaoke met Japanners is wel anders dan als er buitenlanders bij zijn, misschien omdat ze er meer aan gewend zijn. Wakana is trouwens echt mega goed! Echt die zingt zo zuiver en lief! Fumiya is ook goed! Alleen ik en Yuhei bleven beetje achter.. Maar dat drukte de pret niet! 😛

Ik zou eigenlijk vroeg naar huis gaan om Kanji nog even te zien omdat die een week weg gaat naar een plaats ver weg van Sapporo (10 uur met bus) maar ik kreeg ineens een mailtje dat hij druk was. Ik ben toen uiteindelijk met Wakana en de rest gebleven en we hebben lekker avondeten op! Okonomiyaki! Het ziet er, moet ik eerlijk toegeven, niet heel lekker uit maar het is wel heel lekker! En makkelijk. Je moet het namelijk zelf klaar maken op een plaat. Het was echt ontzettend heet, maar wel lekker!

Weer een geslaagde dag, morgen heb ik vrij van school en ga ik met een ander meisje shoppen!

Dit bericht is geplaatst in Dagtrip, Sapporo. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *