Ruim weekje in Nederland

12 februari
2013

Ik ben nu ruim een weekje in Nederland en ik ben weer helemaal gewend aan het leven hier. Weer terug naar school, waar ik in mei examens moet doen!

Mijn moeder had school gebeld dat ik sinds zondag weer in Nederland zou zijn, waarop onze nieuwe teamleider heel sympathiek reageerde dat het mooi was dat ik het eerste uur vrij had op maandag!

Ik heb alleen maandag ook nog even lekker uitgerust. Niet veel gedaan. Naar de stad geweest en kaasbroodje gegeten met papa en mama.


Dinsdag heb ik een beetje spullen uitgepakt en orde in mijn kamer geprobeerd te creëren.

Woensdag ben ik naar school gegaan om even afspraken te maken met onze nieuwe teamleider. Hij was een half uur te laat voor onze afspraak, beetje jammer. Maar hij was erg recht door zee en duidelijk, wat ik wel fijn vond na een hoop gezeik van het jaar daarvoor.

Vanaf donderdag zit ik weer op school. Het was wel enorm wennen. Allemaal nieuwe mensen, nieuwe leraren en weer terug in de helft van het jaar. Gelukkig was mijn klas erg aardig. Iedereen wist natuurlijk wel over mij. Ze waren wel benieuwd naar mijn ervaringen. Ik had niet verwacht dat ik zo welkom zou ontvangen worden, heel leuk.

In het weekend heb zaterdag in de ochtend nog lekker uitgerust, geskyped met Kanji en in de middag gingen we naar Rotterdam.

Ik ben samen met mijn ouders, broer en de rest van de familie van mijn moeders kant naar China Light in Rotterdam geweest. Voor we er heen gingen zijn we eerst naar de Oosterhof gegaan. Daar heb ik mijn nichtje, Bo, aan het werk gezien in de schoenwinkel Nelson. Daar nog hele leuke hakken gekocht en sloffen. Daarna met mijn tante naar de Swarovsky winkel gegaan waar ik nog een verjaardagcadeau mocht uitkiezen. Ik heb een heel stoer en mooi armbandje gekozen met heel veel kristallen!

In de avond gingen we met de rest van de familie naar China Light. Dat was een licht festival uit/van China. Het was in een park en erg groot. Het was super mooi en leuke foto’s gemaakt!

Daarna met zijn allen Kentucky gegeten.Zondag beetje huiswerk gemaakt en s’avonds bij Nora, mijn beste vriendin, gegeten! Ik werd opgehaald door Nora zelf in de auto! Was wel even eng hoor, haha. Patatjes gegeten en het was erg gezellig!

Het is nu maandag en ik ben langzaam weer aan het inkomen. Op school gaat het redelijk goed al moet ik aantal dingetjes extra in mijn eigen tijd doen. Maar ik ben er van overtuigd dat het moet lukken!

Dit bericht is geplaatst in Nederland. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *